Великая Империя

Объявление

Давайте оживим форум!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Великая Империя » Другие светские темы. » Гигиена.

Гигиена.

Сообщений 11 страница 20 из 40

11

Sweetgirl написал(а):

Ну , кактус, ты меня просто убил )))17  Опыт у тебя не очень приятный. Но в любом случае, я все же думаю, что девушки более чистоплотные, я честно говоря, не знаю, где ты таких замарашек нашел. А дешевые духи??? По-моему сейчас настолько уверенные девушки, что просто не могут себе позволить пользоваться дешевкой. В любом случае, это касается всех и парней, и девушек...
Кто из парней например  бреет подмышки?? чисто любопытно
А тебя послушать, так получается, что штат Юта и регионы, где обитают мормоны, настолько чистоплотны, поэтому и рождаемость такая высокая, и браки чаще, чем в наших странах. А может и разводятся реже, потому что не так дурно пахнут??? )))10

Наверное плохой опыт был у меня )))2)))  :) Может конечно я и не прав.Просто высказал свое мнение )))8)))

Nahal написал(а):

Так вот я ещё со старших классов школы регулярно брею подмышки (вы не смотрите что у меня на аватаре фейс такой волосатый) - дезик расходуется намного экономней и эффективней, да и как то не приятно видеть иногда девушку или парня с пышной растительностью под мышками... :O

Согласен с Нахалом!!!Я их тоже брею!!Чесаться после етого не  )))20 надо!!!

0

12

Тема открыта для продолжения опыта общения по этому вопросу. Сюда перемещены все сообщения касающиеся этой темы из темы "Как найти пару в Церкви"

0

13

ну, раз уже начали, то давайте и продолжим - а где вы ещё бреете?   :)

0

14

Nahal написал(а):

ну, раз уже начали, то давайте и продолжим - а где вы ещё бреете?

можно ноги брить, знаю некоторых парней, которые на велах часто катают, они ноги тоже бреют, так удобно говорят  ;)
А вообще важно следить за своей гигиеной, у меня есть некоторые клиенты мужчины, которые так за собой ухаживают, что ого-го. И им все равно кто-что скажет, и маски для лица делают, и маникюр, и педикюр. И при этом они не женственные, а просто ухоженные мужчины :P

0

15

а можно стать твоим клиентом ?  :rolleyes:

0

16

Земля під загрозою глобальних епідемій

Кореспондент.net
23 Серпня 2007, 23:14

Планетою швидше, ніж коли-небудь, поширюються інфекційні захворювання, внаслідок чого загроза глобальних епідемій стає все більш реальною. Про це йдеться в щорічній доповіді Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Згідно з даними ВООЗ, з 1970-х років в світі з'явилося 39 нових захворювань, а за останні п'ять років було зареєстровано більше 1100 спалахів епідемій, включаючи холеру, поліомієліт і пташиний грип.

Експерти також зазначають, що вірогідність появи і розповсюдження нової пандемії збільшується через велику кількість світових пасажирських авіаперевезень: щорічно перельоти здійснюють близько 2,1 млрд. чоловік.

"Було б вкрай наївним і необачним вважати, що більше не виникне захворювань, подібних до СНІДУ, лихоманки Ебола або SARS", - повідомляється в доповіді. Тому ВООЗ закликає всі країни світу до співпраці в боротьбі з епідеміями.

Організація охорони здоров'я настійливо просить не приховувати інформацію про спалахи захворювань, а також обмінюватися відомостями про нові віруси і засоби  боротьби з ними. Інакше, нова пандемія може стати загрозою не тільки життю  людей, але і для світової економіки і політичної стабільності

Так что мойте руки, дети, будете здоровы !!!

0

17

У Фінляндії знайшли жуйку, якій 5 тисяч років

Кореспондент.net
21 Серпня 2007, 01:10

Під час розкопок у Фінляндії британська студентка виявила шматочок жувальної гумки, що датується п'ятьма тисячами років, повідомляє газета The Times.

Фахівці повідомляють, що знайдений шматочок складається з березового дьогтю, і швидше за все, був зроблений в епоху неоліту. У той час, на думку вчених, березовий дьоготь використовували і як антисептик для порожнини рота, і як клей.

Знайдена жуйка відправиться на виставку, а потім вивчатиметься фахівцями  ученими. Оскільки на грудочці залишилися добре видні сліди зубів, це складає інтерес для антропологів.

Раніше археологи вже знаходили жувальні гумки епохи неоліту в декількох регіонах Північної Європи.

0

18

Учені: Дезодоранти спричиняють рак
Кореспондент.net

05 Вересня 2007, 01:45

Британські учені виявили зв'язок між алюмінієм, що міститься в дезодорантах, і раком грудей. Аналізи показали, що у жінок, що користуються дезодорантом, алюміній накопичується в зовнішніх тканинах молочних залоз.

У дослідженні брали участь жінки, що піддалися мастектомії (операції з видалення молочних залоз) через рак. Зазвичай алюміній не накопичується в тілі людини. Учені з'ясували, що в тіло жінок метал потрапив разом з дезодорантом. Більшість дезодорантів і антіперспірантів містять солі алюмінію, оскільки метал ефективний в боротьбі з виділеннями потових залоз.

Доктор Кріс Екслі з Кильського університету вимірював кількість алюмінію, що міститься в тканинах грудей 17 прооперованих жінок. Екслі виявив, що рівень алюмінію в тканинах, уражених раковою пухлиною, був набагато вищий, ніж в тканинах здорових жінок.

"Ми виявили сильну зміну концентрації алюмінію. У деяких пацієнтів концентрація була низька, а у інших - дуже висока. Ми з'ясували, що найбільший зміст металу спостерігається в тканинах, розташованих поряд з пахвовою впадиною", - заявив Екслі.

"Досліди на тваринах показали, що алюміній дійсно викликає рак. Ми повинні переконатися, що солі алюмінію, що містяться в дезодорантах, не провокують виникнення злоякісних пухлин", - зазначив доктор Екслі.

Дослідник підкреслив, що виробники косметичної продукції дійсно використовують алюміній при виготовленні дезодорантів, оскільки цей метал є ефективним антіперспірантом.

"Існують дезодоранти, що не містять алюмінію, проте вони не такі ефективні. Виробники стверджують, що алюміній безпечний, але реальність показує нам, що це не так", - сказав доктор Екслі.

0

19

Учені з'ясували причину осінньої депресії
Кореспондент.net

06 Вересня 2007, 02:28

Вологість і цвіль в будинку не тільки шкодять здоров'ю, але і призводять до депресії, з'ясували дослідники Університету Арізони і медичної школи Університету Брауна

Проаналізувавши стан ґрунту в декількох містах Західної Європи, експерти зробили висновок, що спори отруйних мікроскопічних грибків у величезній різноманітності розповсюджуються в повітрі закритого приміщення і швидко розмножуються в теплих, вологих, тіньових кімнатах.

Як правило, звичайне прибирання милом і водою може перешкоджати накопиченню шкідливих мікроорганізмів в найнебезпечніших місцях, таких як холодильник, ванна кімната, вікна і кондиціонери.

Проте постійне пошкодження стін будинку водою призводить до безперервного і майже безконтрольному розповсюдженню цвілі, підкреслюють біологи.

Вдихання мертвих спор ґрунту викликає алергію, хрипіння, задишку, кашель, головні болі, горлові інфекції, очні і шкірні подразнення.

Американські медики вирішили вперше прослідкувати вплив надмірної вогкості в будинку на розумове і психологічне здоров'я.

Виявилось, що найчастіше депресія спостерігалась у жінок, немолодих, безробітних і в багатодітних сім'ях, що проживають в місцях підвищеної вологості. Психологи помітили у них порушення сонного режиму, поганий апетит, пригніченість, апатію і низьке почуття власної гідності.

В цілому цвілі будинки підвищували ризик депресії на 40%.

0

20

значит теперь дезами не пользуемся, помрем от завала грязи на теле )))10  и убирать тоже дома не нужно, чтобы депрессия не замучила , намного веселее, когда под завалами ничего найти не можешь... ;)

0

Вы здесь » Великая Империя » Другие светские темы. » Гигиена.