Великая Империя

Объявление

Давайте оживим форум!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Великая Империя » Доктрина. Вопросы и ответы. » Masons - who are they?

Masons - who are they?

Сообщений 1 страница 10 из 31

1

Cain is a Master Mahan...

0

2

You are perfectly right my friend, so President Galbreith's classes are useful:)

0

3

Celestial написал(а):

Cain is a Master Mahan...

Toxicus написал(а):

You are perfectly right my friend, so President Galbreith's classes are useful:)

А масоны тут при чём к властителю Махану?

0

4

А хто йо зна? :)
Я лише чув шо масони були робітниками і мали свої спілки щоб допомогати один одному.

0

5

А я чув що Дж. Сміт та Брігам Янг теж були масонами, але потім масони їх зрадили. Хто щось чув проце?

0

6

Авже ж вони були масонами, це факт, але коли, як і чому сказати з впевненосттю не можу. Це не рідко стає темою анти-мормонів:я,наприклад,чув шо якщо ти вступиш до масонства, то назад вже дороги нема, також що багато таїнств, обрядів та звичаїв, що є у ЦІХСОД були запозичені саме у масонів!(Храмова білизна та ін.) Ще чув таке питання: чому ж Дж.Сміт вступив до масонства, якщо Бог сказав йому не приеднуватися до жодної з церкв(тут напевно можна сказати просто-"масони" як на мене не були церквою) і ще багато чого я чув такого і я дійсно не маю права заперечувати ВСЕ ЦЕ, АЛЕ особисто мені Бог вже дав ДОСТАТНЬО щоб почати довіряти Йому. Можливо, все це було згідно Його Плану і колись ми всі зрозуміємо чому траплялись такі речі.....

0

7

I know that Masons are not the Church of any kind!!!! it is a FACT!!! it is just a secret organization and you could not possibly enter into it unless you've been invited by a mason!!!

It is really helpfull organization!!! the have there own sings and words, so they could recognize each other!!

0

8

Узнаю я про массонов. Расскажу. Просто недавно парень спрашивал про Джозефа и был ли он массоном? Типа из англ.,массоны бежали в америк.

0

9

Люди часто путают мормоны - масоны...

0

10

masons using the sings from the Solomon's Temple!!!

0

Вы здесь » Великая Империя » Доктрина. Вопросы и ответы. » Masons - who are they?