мне очень нравится группа Ундервуд.Там чуваки из Запорожья по-моему,но сейчас они в России записываются
Здрасьте! Из Симферополя чуваки!!!
Но они, как я понимаю, уже распались, потому как барабанщик был замечен дома в Симфере.
Великая Империя |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Великая Империя » Музыка. Предпочтения. Рекомендации. » РЕКомендуем хорошую музычку.Кто,что слушает?
мне очень нравится группа Ундервуд.Там чуваки из Запорожья по-моему,но сейчас они в России записываются
Здрасьте! Из Симферополя чуваки!!!
Но они, как я понимаю, уже распались, потому как барабанщик был замечен дома в Симфере.
Мне нра:
RHCP, Incubus, P.O.D. (рок и альтернатив)
Jonny Lang (всем советую!!!)
Spyro Gyra (фанки-джаз)
...и много всего еще...
народ слушайте клубнячок, диджеев. Это рульно!!! особенн мне нравится миксовка Боярского "зеленоглазое такси" и Dj Dezuz! если кого интересует могу дать ссылку без всяких заморочек с серверами музыки. она дето в инете у мя висит. на сайт http://leos.xaker.ru/ загляните можтам найдете...
Потап і Настя Каменських відзняли кліп про Тимошенко
Кореспондент.net
25 Серпня 2007, 10:14
Українські співаки Потап і Настя Каменських взяли участь у зйомках нового кліпу, який закликає громадян віддати свої голоси за Блок Юлії Тимошенко на дострокових парламентських виборах.
Музичний ролик тривалістю приблизно в 5 хвилин відзнято на пісню, головною героїнею якої є якась Юля: проте з відео стає зрозуміло, що кліп присвячений Юлії Тимошенко - на екрані періодично з'являється червоне серце - символ БЮТ.
За сценарієм, на тлі музики дівчата з групи XS в кліпі прориваються крізь паперові стіни і ряди чоловіків - це, за задумом авторів, символізує програму БЮТ Український прорив.
Крім того, в кліпі є ще один герой - маленька дівчинка з косою як Юлії Тимошенко, яка впродовж кліпу збирає пазл, - карту України.
Режисером кліпу виступив сам Потап. Як очікується, ролик з'явиться на українському ТБ у вересні.
Прес-служба БЮТ говорить, що про кліп вони не знали і тим більше його не фінансували. "Я вперше від вас чую про цей кліп. БЮТ до його фінансування не має ніякого відношення. Я знаю багато свідомих артистів, які підтримують БЮТ. Можливо, і Настя з Потапом входять до їх числа. І нам буде дуже приємно, якщо їх новий кліп допоможе громадянам зробити правильний вибір 30 вересня", - сказав керівник прес-служби БЮТ Олександр Сочка.
Напередодні парламентських виборів 2006 року БЮТ вже вдавався до створення агітаційної аудіо-продукції - тоді в ротації на українських телеканалах і радіостанціях з'явилася композиція групи XS Юля косу носить.
За матеріалами РІА Новый Регион, Блик
Українські співаки Потап і Настя Каменських
ни фига себе!!!!!!!!!!! а я думал это российские артисты...
а вот и не угадал !!!
Вы здесь » Великая Империя » Музыка. Предпочтения. Рекомендации. » РЕКомендуем хорошую музычку.Кто,что слушает?