Великая Империя

Объявление

Давайте оживим форум!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Великая Империя » Почему я люблю... » Почему я люблю Соединённые Штаты Америки:

Почему я люблю Соединённые Штаты Америки:

Сообщений 51 страница 54 из 54

51

Китайські військові зламали комп’ютери Пентагона
Кореспондент.net

04 Вересня 2007, 09:02

Американська влада визнала, що китайським військовим вдалося проникнути в комп’ютерну мережу Пентагона, що стало найуспішнішим замохом на міністерство оборони США.

Як пише газета The Financial Times, влада Пентагона визнала, що їм довелося призупинити роботу декількох комп’ютерів в офісі міністра оборони США Роберта Гейтса, однак вони відмовилися називати підозрюваних.

Як повідомили газеті деякі представники Пентагона, внутрішнє розслідування показало, що за вторгненням стоять члени Народної ліберальної армії Китаю. Міністр оборони Китаю відмовився від коментарів.

Президенти Китаю і США зустрінуться у четвер в Австралії незадовго до початку самміту Азіатсько-тихоокеанського економічного співробітництва.

И за это я люблю Штаты - за то, что китаёзы их "сделали"!!!  )))24

0

52

Буш порадував світ новими обмовками й помилився дверима
Кореспондент.net

07 Вересня 2007, 09:19

Президент США Джордж Буш зробив кілька ляпів у своєму публічному виступі в Австралії, повідомляє 7 вересня Reuters.

Виступаючи на бізнес-форумі, що передує саміту Азіатсько-тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), американський президент подякував прем'єрові Австралії Джону Говарду за відмінну підготовку до "саміту ОПЕК" (в англійських абревіатурах - APEC і OPEC - відмінність є тільки в першій букві). Це викликало сміх аудиторії.

Далі Буш розповів учасникам зборів, як Говард рік тому відвідував в Іраку "австрійські" війська (замість австралійських). В Австрії в Іраку немає військ, у той час як Австралія розмістила там півторатисячний контингент.

На закінчення Reuters розповідає про те, що Буш помилився дверима, ідучи зі сцени, де виступав, а австралійський прем'єр направив його до правильного виходу.

Один із найзнаменитіших курйозів за участю Буша відбувся на прийомі в королеви Єлизавети ІІ, коли він ледь не сказав, що вона жила в XVІІІ столітті, або на саміті Великої вісімки в Петербурзі, що запам'ятався тим, що американський президент, не помітивши ввімкненої камери, привітав прем'єра Великобританії фразою: "Йоу, Блер!".

No komments

+1

53

Все пишем от любьви к сша? Люблю за то шо там е океан,в большом количестве,и Африку за тоже люблю. Австалия тоже океанезированая. Индийск.океан не нра.

0

54

Okean eto klasno.Vot tolko kupatsya v nem holodno.Esli somnivaetes? Sprosite u Cactusa.No vse ramno kamfort lucze vsego.

0

Вы здесь » Великая Империя » Почему я люблю... » Почему я люблю Соединённые Штаты Америки: