А я её люблю!!!
Почему я люблю Украину:
Сообщений 1 страница 10 из 17
Поделиться213-06-2007 04:44:33
Це ж ненька моя!Украино!рiдна мати моя,ти ночей не доспала,ля-ля-ля-ля-ля-яля край села.Зараз заплачу.Що ви зi мною робите?
Поделиться319-06-2007 03:36:56
Я вроде тута родился... Вот и люблю...
Поделиться422-06-2007 00:23:32
Почему я люблю Харьков? Я був у багатьох містах колишньої СРСР. Якісь міста мені сподобились, якісь ні, але краще свого рідного міста я не бачив. Він дуже зелений, у ньому багато студентів. У нашому місті не дуже забруднене повітря. Усі спогади дитинства пов'язані с цим містом. Люблю я це місто і все.
Поделиться522-06-2007 11:05:37
А можно открыть тему"почему я НЕ ЛЮБЛЮ ХАРЬКОВ???Ну не люблю и никогда и не любил...конечно скучаю по друзякам и моей квартире,даже если она и маленькая....мама..и все такое..но не за городом!
Поделиться622-06-2007 11:40:55
А можно открыть тему"почему я НЕ ЛЮБЛЮ ХАРЬКОВ???Ну не люблю и никогда и не любил...конечно скучаю по друзякам и моей квартире,даже если она и маленькая....мама..и все такое..но не за городом!
Можно. В разделе "События в мире"
Поделиться722-06-2007 16:43:33
я люблю Украину.......
люблю,потому что там живёт моя кохана)))
люблю,потому что каждое лето я там бываю...
люблю...
просто люблю...
это моя вторая родина....
хотя даже и первая,я же родился в СССР...
Поделиться806-07-2007 02:00:24
вот за что Я люблю Украину!!!
Поделиться910-07-2007 00:41:43
Класс!!! Сам снимал?
Поделиться1005-09-2007 01:57:31
У Росії найдешевший стільниковий зв'язок серед країн G8
Кореспондент.net
03 Вересня 2007, 03:04
У Росії найдешевший стільниковий зв'язок серед країн великої вісімки, підрахувала газета Відомості на основі даних британської дослідницької компанії Informa Telecoms & Media за 2006 рік. У Китаї, Індії і Україні ще дешевше.
У країнах G8 найдорожча в 2006 році хвилина мобільного зв'язку обходилася японцям ($0,27), італійцям ($0,24) і німцям ($0,20). А найдешевше - росіянам: всього $0,05.
"В більшості розвинених країн переважає контрактна система (оплати), при якій абонент отримує разом з контрактом і стільниковий телефон. Відповідно, в тариф включається і вартість стільникового апарату, який окупляється протягом 1-2 років - залежно від оператора, тарифу і моделі телефону", - пояснює аналітик J"son & Partners (J&p) Ірина Астаф’ева.
"У Європі досить висока ставка міжоператорських розрахунків, що впливає на Appm", - додає Томас Вемейер, старший аналітик It&m.
За словами Астаф’евої, дані по західних операторах у J&p і It&m приблизно співпадають, але середня вартість хвилини в Росії трохи вища - $ 0,06. Це підтверджується офіційними цифрами великої трійки - МТС, Вимпелкому і Мегафону.
Крім того, на відміну від більшості представлених в дослідженні країн в Росії вартість хвилини в столиці значно відрізняється від середньої по країні - абонентам в регіонах стільниковий зв'язок обходиться дешевше.
Московські абоненти МТС, Вимпелкому і Мегафону при дзвінках усередині мережі, на інші мобільні і міські номери платять в середньому $0,113 в хвилину, підрахували експерти J&p для Відомостей, тобто приблизно стільки ж, скільки в Південній Кореї.
За матеріалами Ведомостей
У Китаї, Індії і Україні ще дешевше - тобто, разом з китайцями нас багато - москалям нас не подолати !!!