Как насчет того что при забое животного вся его боль и ужас на полевом уровне остается в мясе,а мы его едим?
Может тогда стать фрукторианцем – есть только плоды, упавшие с дерева. Может растения, тоже чувствуют боль?
Великая Империя |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Великая Империя » Другие светские темы. » Вегетарианство:хорошо или плохо?
Как насчет того что при забое животного вся его боль и ужас на полевом уровне остается в мясе,а мы его едим?
Может тогда стать фрукторианцем – есть только плоды, упавшие с дерева. Может растения, тоже чувствуют боль?
Колись дуже давно.....відкриваю я дверцята свого холодиьника, а звідти, уявіть собі, вилітають декілька мух! Довго не могли зрозуміти звідки вони беруться. Виявилося, що ці мухи - то лічинки які були у м'ясі в холодильнику, які потім повилазили звідтіля!!! Після того вже ніякого м'яса ще довго не їв, а потім і взагалі перестав. Ще кожного ранку,коли йду до університету, та після занять повертаюсь додому, я проходжу біля одного м'ясного магазину відомої марки, але я обходжу його не з парадної частини, а з іншої сторони, де підвозять та розвантажують всі м'ясні продукти, що поступають до магазину; це просто жах у яких антисанітарних умовах транспортують це м'ясо, всі ці брудні, засмалені контейнери, пилюка, страшний сморід, таке враження що люди які розвантажуть нову партію продукту, взагалі ніколи не міняли свою уніформу(фартухи та рукавиці, пропитані аж до чорноти кров'ю) і це ще добре коли вона у них є! Прицьому всьому вони ще встигають випалити пару цигарок невідходячи від свого місця роботи! Я вже не буду казати про те що звичайно ж ніхто з цих людей не купює це м'ясо...
Мені просто було неприємно. :bad:
Хоча я впевнений що все ж існують більш відповідальні компанії, яким не байдуже здоров'я людей і які стежать за цим як треба.
а Я думаю что всё хорошо вмеру!!! и мясо и фрукты и овощи!!!!
Toxicus даже после такого красочого описания (догадывабсь кагого) магазина, я не перестану там покупать мясо...
я не перестану там покупать мясо
Не маю абсолютно ніяких претензій.
в принципе отсутствие белково-мясной пищи можно абсолютно полноценно заменить сырно-молочной в сочетаниии с бобово-соевой и другой пищей растительного происхождения (орехами, грибами) НЕ ГАЛЬМУЙ - СНІКЕРСУЙ !!! )))3))) )))7))) )))29
можно абсолютно полноценно заменить
Я теж так вважаю.
Toxicus по вкусу мясо нельзя ни чем заменить.
Toxicus по вкусу мясо нельзя ни чем заменить
Можливо, але якщо мені не хочеться то я і не страждаю від цього.
если мне не изменяет память,то кишечник человека отличается от кишечника хищных животных и очень похож на кишечники животных которые не употребляют мяса в пищу.у хищников он намного короче,т.к. мясо не должно задерживаться в кишечники,гнить там и создавать патогенную микрофлору , которая является главной причиной возникновения около 95% всех заболеваний как считают многие ученые исследующие проблемы питания.Также организм человека не вырабатывает некоторых ферментов для усвоения мяса.
Вы здесь » Великая Империя » Другие светские темы. » Вегетарианство:хорошо или плохо?